Find billige flybilletter til Malaga på nettet

Når man tænker på Malaga, tænker de fleste nok på sol, sommer og afslapning ved poolen. Mange børnefamilier tager af sted til denne dejlige by for at slappe helt af ved poolen. Byen har dog meget mere at byde på end bare familieferie ved poolen. Selvom man måske ikke lige tænker det, kan Malaga måle sig med mange andre storbyer i Europa. Der er gode muligheder for shopping, kulturelle oplevelser og gode spisesteder. Hvis du vil opleve Malaga, kan du finde billige flybilletter på nettet. Nogle gange kan det bedst betale sig at købe fly og hotel samme sted, da man kan opnå gode rabatter. Ellers er det vigtigt at bruge en prissammenligningsside, så man på den måde sikre sig, at man får de billigste billetter.

Oplev tyrefægtning i Malaga

Hvis du tager til Malaga, kan du opleve en af de mange ting, som Spanien er kendt for – tyrefægtning. Denne gamle og ædle sport er måske kontroversiel, men der er en lang tradition for det i Spanien. Det er derfor en del af den spanske kultur og altså ikke til at komme uden om. Uanset hvilken holdning man har til sporten, skal man gøre sig selv den tjeneste, at opleve det i virkeligheden. Det er en folkesport i Spanien, og de går op i det med liv og sjæl.

Hvis du er til spænding og action, er tyrefægtning helt sikkert noget for dig. Hvis du vil opleve det, skal du sørge for at tage af sted mellem april og september. Højsæsonen er i august under en byfest. Når du oplever tyrefægtning, vil du opdage at de lokale klæder sig flot på. For dem er det en fest og det betyder, at man klæder sig pænt på. Derfor kan det være godt, at man som turist også klæder sig lidt pænt på.

Oplev Malagas botaniske have

Hvis du ikke er til så meget spænding og action, som der er i tyrefægtning, er der heldigvis også andre spændende og utraditionelle alternativer. Hvis du elsker at opleve kulturelle ting, og godt kan lide at se på noget smukt, skulle du tage et smut forbi den botaniske have, kaldet Jardin Botanico Conception. Her får du en helt fantastisk naturoplevelse. Du skal sørge for at medbringe dit kamera, for der vil være rigeligt, der skal foreviges. Haven ligger cirka to kilometer nord for centrum i Malaga.

Der findes mange botaniske haver rundt omkring i verden. I denne botaniske have kan du opleve blomster i tusindvis. På grund af det varme klima, kan man opleve særligt mange smukke planter i denne botaniske have. Fordi klimaet er som det er, har man plantet mange smukke tropiske planter. Dette giver haven en helt speciel følelse. Du kan gå og dufte til de mange flotte planter i timevis. En del af haven er anlagt, så det ligner en lille jungle. I denne kan du gå blandt de tropiske planter, mens du kommer forbi små floder og vandfald. Det giver den helt rigtige regnskovs stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *