Oplev smukke Tenerife i bil

Tenerife er en meget populær feriedestination, og det er der mange gode grunde til. Øen er utrolig smuk og fyldt med fantastisk natur, som skal ses og opleves.

Der er mange naturskønne steder på Tenerife og for at få set alt det, du og dine medrejsende gerne vil se, kan det være en rigtig god ide at leje en bil.

Lejer I en bil, kan i nemt og hurtigt komme rundt til de forskellige steder på øen, som I gerne vil se og opleve.

Oplev nationalparken og El Teide

Nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide, er en fantastisk oplevelse at få med. Kør i jeres lejede bil fra sydkysten mod nord og oplev noget af den flotte natur, øen rummer. Terrænet ændrer sig løbende under jeres køretur, jo højere i kommer op.

På et tidspunkt rammer I øens Vulkan, El Teide, som er verdens tredje højeste vulkan.

Man kan næsten ikke undgå at tage til vulkanen, hvis ferien går til Tenerife. Det er noget af en oplevelse, som man ikke får mulighed for at opleve hver dag.

Der er også mulighed for at parkere bilen, inden I bevæger jeg nærmere vulkanen.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at komme helt op på toppen af El Teide, men det er muligt at komme et godt stykke op – ja faktisk meget højt op – hvor der er en fantastisk udsigt.

Alt i alt en oplevelse du og dine medrejsende sent vil glemme.

Smukke, lækre strande

Udover at se fantastisk natur tager mange mennesker også til øen for at få et skud solen, når temperaturene rammer frysepunktet herhjemme.

For mange mennesker er lækre strande et must for at få slappet af og suget en masse farve til deres ellers hvide hud.

Strande er også noget Tenerife rummer, og de er både smukke og lækre.

Har I en bil, er det meget nemt at komme rundt til de forskellige strande på øen.

Strandende langs Costa Adeje er meget attraktive, og de tiltrækker derfor mange mennesker. Et rigtig godt bud på strande, hvor der er masser af plads til at få slappet ordentligt af sammen med mange andre turister.

Stranden Playa del Duque er også et rigtig godt bud på en strand, der er værd at besøge. Stranden er udover at være en super god strand et fantastisk smukt sted.

Kør rundt på øen og oplev smuk natur

Som tidligere nævnt er der en masse smuk natur, som skal opleves. Det er meget oplagt at køre lidt rundt på øen for at opleve og se noget af den smukke natur, hvis man har lejet en bil. Har man lejet en bil, er det nemlig meget nemt at køre lidt rundt og i det hele tage lidt ud  spontant og opleve noget af naturen.

Udover lækre, smukke strande er der også forskellige naturoplevelser at finde på øen.

Kør rundt, og oplev øens natur på egen krop.

Lejer I en bil, er der mange forskellige muligheder for opleve ting, der ikke nødvendigvis havde været lige til at opleve ellers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *