50CM Bomuld Krop i Live Reborn Dukke Silikone Babyer, Børn Brinquedos Reborn baby Dolls Fødselsdag Gave Boneca Genfødt Realista

Ny vare

kr575.66

kr1 128.70

-48 %

På lager

Tags:

foldet reborn dukke, avery reborn dukke, i live genfødt, genfødt, npk genfødt, mohair genfødt, grl reborn dukke, afro reborn dukke, japansk genfødt, armaturet reborn dukke

Produkt Beskrivelse

Størrelse : Omkring 45-50 cm fra hoved til tå, kan der være mindre forskel målemetode.dukken kan bære, 0-3M rigtig baby tøj, kan du klæde hende på din egen vilje.Materiale : hoved og 3/4 lemmer til produktion af soft-silikone, sikkert, ikke-giftige, men kroppen er klud, der er fyldt med PP bomuld.Dukkens ben kan aktivitet, kan sidde og ligge, Kan ikke tale eller stå, kan ikke være i vandet.

Øjne : Taiwan høj-kvalitet akryl øjne, Hår : Importeret forankret mohair.Indeholder : dukke med tøj Nogen spørgsmål, bedes du kontakte os frit.

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter for tæt, skal du vente et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kunne have et par dage forsinket i feriesæsonen.

6. Der kan være lejlighedsvis forsinkelse på international shipping på grund af toldkontrol, dårligt vejr, flyforsinkelse.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore din pakke og svar ASAP.

7. Leveringstid :

1. Vi kan lide dig til at være tilfreds 100%!

2. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

3. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

4. Vi vil refundere DIN FULDE BELØB ved modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.magicmoontattoo.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

1. Vi har intet ansvar for shipping adresse, der er opgivet forkert.

2. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med juridisk minimere impost, selvom vi ikke har ansvar for impost sjældent forårsaget af din brugerdefineret.

3. Vi har intet ansvar for tab af eller skade efter udstationering, da der er nogle ukontrollable faktorer i den internationale transport.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

3. Vil du have en dejlig shopping på www.magicmoontattoo.dk!

1. Vi vil lade positiv feedback for alle succesfulde transaktioner.

2. Hvis du ikke er tilfreds, uanset af hvilken grund med dit køb, bedes du kontakte os inden de forlader enhver neutral eller negativ feedback, så vi kan løse eventuelle problemer, og vi er altid kontrolkanalen at eventuelle forslag, der kan gøre os til en bedre sælger.

style2 baby doll toy
style4 Silikone Reborn Dukker
Form 1/3
style9 boneca genfødt realista
Mærke BZDOLL
style6 reborn baby
Model-Nummer 313
style3" brinquedos
Aldersgruppe > 3 år
Tema Film & TV
Funktioner Fyld & Plys
Advarsel kan ikke blive i vandet
style8 brinquedo menina
Batteri no
Materiale Andre
Type Baby Dolls
BJD/SD-Attribut dukke
Element Type Dukker
Dimensioner omkring 45-50 cm
style1 reborn dukke
Mfg Serie Nummer Mode
style10 baby levende dukke
tilstand I-Lagervarer
style7 reborn baby
style5 baby-reborn
Køn Piger

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse