4 stk/Sæt Nye Overdrevet Legering Tyk Kæde Armbånd, Simple Geometriske Kæde Armbånd Til Kvinder Mode Smykker

Ny vare

kr30.53

kr50.89

-40 %

På lager

Tags:

pink medicinsk nelliker, pedal mooer tremolo, læder bueskydning bue, pedal mercedes c180, pailletter lange blade, pailletter minnie-ører, silikone kappe 4mm, silikone ark strygejern, dronning kingsize-seng lort

Kendetegn: Helt Nye og høj kvalitet.Egnet til kvinder eller piger i alle lejligheder.Kan være givet som en gave til din familie, slægtninge eller venner.

Specifikationer: Materiale: Som vist på billedet.Farve: Som vist på billedet.Formet: Som vist på billedet.Produkt størrelse: Som vist på billedet.

Bemærk: Der kan være nogle små forskelle i farve af den faktiske vare.Bemærk, at 1-2cm adskiller sig på grund af manuel måling, tak.

Pakke Inkluderet: 4 Stk. * Armbånd

Ingen Retail Box.Pakket Sikkert i Bubble Taske.

Vær opmærksom på at denne 1.Husk at skrive din rigtige adresse, Postnummer, telefonnummer,Ellers er i stand til at sende pakken. 2.Hvis du ikke har modtaget pakken, måske pakken på dit lokale posthus, kan du tage det op, fordi nogle steder er ikke sendt ! 3.Hvis du køber 100pcs,bedes du kontakte os for at ændre den pris,vi har en rabat til dig .Paymet og tilbagebetaling 1.www.magicmoontattoo.dk vil kontrollere din betaling inden for 24 timer,når du er færdig,vil vi sendte pakken så hurtigt som muligt. 2.Den refusion, der er forårsaget af for annullering, refusion aftale , behøver det tager 7-10 arbejdsdage at nå din konto.Om shipping 1. Alle pakker vil blive sendt, når din ordre inden for 4 dage , og de vil være alle, der kan spores. 2. Efter pakken er sendt ud, vil det blive ukontrollabel.Vi sætter pris på, kan du tålmodighed til at vente på pakken,og vi vurderer leveringstid er 15-35 dage for de fleste lande (undtagen Brasilien). 3. Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skatter eller MOMS på told af købers land. 4. Hvis du ikke modtager pakken inden for 50 dage, bedes du kontakte os.Vi vil sende en søgning med shipping agent.Hvis der i løbet af 60 dage (90 dage for Brasilien) du ikke modtage pakken, vil vi udstede fuld refusion til dig.Feedback-1.vi er afhængige af din tilfredshed som vores succes,derfor er din feedback er absolut vigtigt for os. 2.Hvis du er tilfreds med vores produkter,bedes du forlade positive tilbagemeldinger,og vores automatiske feedback system, vil du straks forlade positive tilbagemeldinger så godt. 3.Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter eller andet, bedes du dodn tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig et tilfredsstillende svar så hurtigt som muligt,skal Du ikke straks indgivet en tvist, fordi vi er venlige ! 4.Vi ønsker dig en glad shopping ! ! !

Oprindelse KN(Oprindelse)
Kæde Type Kæde
Form\mønster GEOMETRISKE
Bøde eller Mode Mode
Stil Trendy
Lås Type Skifte-spænder
Armbånd Type Kæde & Link Armbånd
Metaller Type zink Legering
Materiale Metal
Køn KVINDER
Element Type Armbånd
Model-Nummer DR715
Mærke NoEnName_Null

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse