PU Læder Skin til iPad 5th 6th Generation A1954 Tilfælde Tegnefilm Unicorn Smart Cover til Ipad Luft 1 2/iPad 9.7" 2017 2018 Sag

Ny vare

kr67.81

kr84.73

-19 %

På lager

Tags:

a1954 tilfælde ipad, a1954, a1822, ipad læder cover, a1823 sag, cover ipad, apple ipad 2018 smart cover, sagen ipad, 2018 cover ipad, sagen ipad læder

Produkt Specifikationer:

1 .Style: lavet af høj kvalitet pu læder -- Ædle,Elegante,Stemningsfyldte

2 .Materiale: Høj kvalitet pu læder

3 .Funktion: Case med stand-funktion , u ltra t hin d esign med c ard h ældre.Beskytte din tablet fra drop, ridser, stød, betydning som anti-støv og andre daliy skade.

4 .Unikt design giver let adgang til alle knapper, kontroller og porte uden at skulle fjerne den sag.

5 .Farve:12 udvalgte styles

6 .Kompatibel Med : IPad Luft til 2 9,7 tommer og IPad 5th 6th Generation 9,7 tommer

Logistik: 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO / FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4 Elementer vil være skibet EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, at de fleste lande kun tager 3-7 dage arbejdsdage;.Air Mail har brug for om 10-25days ankommer til de fleste lande, men det Brasilien, Rusland, Tyrkiet engang vil forsinke mere, fordi det lokale posthus og custom. (bortset fra ferie)

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Forsendelse:

1 de Fleste ordrer vil blive sendt ud inden for 2-5 hverdage efter bekræftelse af betaling.Hvis der er nogen undtagelse, vi vil holde dig opdateret ved at efterlade en besked.

2 Når du modtager varen, skal du kontrollere, om emballagen er brudt og varen er OK.Hvis der er brudt forårsaget af forsendelsen, skal du tage et foto og bede kurer til at underskrive.Vi vil bidrage til at bede erstatning for dig.

3 importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Feedback:

Vi er en ærlig sælger på www.magicmoontattoo.dk.Alle vores varer kommer fra Kina, med høj kvalitet.Hvis du har problemer efter at modtage de produkter, bedes du straks kontakte os.

Feedback er vigtig for os, bedes du tage tid til at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi garanterer at gøre det samme for dig.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Ansøgning Til Bærbar Computer 9.7"
Model Kompatibilitet For ipad 5th 6th Generation
Model-Nummer For iPad Luft 2
Længde 25cm
Stil Mode
Bredde 17.5cm
For IPad Model iPad Luft
Materiale PU
Sag Magnetic Flip Stand Case
Mønster Type Udskriv
Funktion Auto Sleep Wake Up Smart Case
Type Beskyttende Shell/Hud
Kompatible Mærker For Apple iPad
Mærke Aoneiptx
Pakke No

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse