Diamanter Maleri Æstetik Foråret landskab Diy 5D Fuld Diamant Broderi Mosaik Cross Stitch Hjem Udsmykning, Maleri

Ny vare

kr31.39

kr62.78

-50 %

På lager

Tags:

cross stitch, 5d diamant maleri fred, diamant art maske, spillene diamant maleri kit, 5d diamon maleri, diamant broderi salg, daimont maleri land, diamant maling, søm overførsel, 5d diamant maleri fuld drill-pladsen vej

Produkt Beskrivelse

Hurtig Levering.Lav din egen diamant billede!Et foto kan være lavet!Hvis du har brug for andre størrelser, kan vi også gøre, kontakt venligst kundeservice!Den større størrelse, jo bedre effekt og flere detaljer Diamanter dækker en del af billedet, med 30% mere mængde af diamanter, absolut nok.Indsætte Område: Fuld Dækning Diamond-Form: Firkantet Og Rund Pladsen Diamant:Pladsen diamanter er retvinklede kanter, effekten af det arbejde, der udarbejdes, vil være bedre Runde Diamant:Runde diamanter er ikke så effektive som dem, der produceres af pladsen diamanter, men de er nemmere at gøre, så salget er bedre.Kit Indeholder: -Stof, der er trykt med design diagram -Farverige diamanter -Punkt-Boremaskine Pen -Bore-Bakken, Voks

Trin i produktionen

1. Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer og den tilsvarende trykte nummer på lærred. 2. Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (push svært at holde cement i stedet). 3. Brug den runde ende af pennen til at holde en diamant, og lidt tryk på ned for at fjerne eventuelle ekstra cement. 4. Rive delvis film og sted diamant på lærred i henhold til det tilsvarende nummer. 5. Hvis du holder en diamant til et forkert område på billedet, fjerne diamant med en pincet. 6. Efter endt lidt tryk ned diamanter med hånden eller en bog til at sikre, at diamanter er solidt fastgjort.

Bemærk

Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre.Vores størrelse refererer til størrelsen på lærredet, ikke størrelsen af det mønster.Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste!Når du er færdig med det, kan du tage billeder af dine billeder og sender det til os, vi vil dele med ti andre købere over hele verden.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 STJERNER.Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.VÆR venlig IKKE at efterlade os 1,2,3,4 stjerner, fordi de er lig med negativ feedback.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Diamond-Form RUNDE diamant
Stil Europæiske og Amerikanske Stil
Mønster Type Dyr
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Materiale Harpiks
Indsætte Område Fuld
Ramme No
Sæt Type Ja
Form Single
Ydre Emballage PAPIRPOSE
Antal Farver Over 45
Type Engroshandel No
Bruger Malerier

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse