6 Perler Stål Penis Cock Ring Mandlige Cock Bur Pungen Vedhæng Bold Båre Bdsm Tortur Forsinke Ejakulation Sex Legetøj til Mænd

Ny vare

kr42.86

kr82.47

-48 %

På lager

Tags:

ball ring i sølv, mænd tortur, rund stål kugle, ring pungen, pungen tortur, cbt, cock bur ingen lås, bdsm legetøj, cock knuser, pungen båre

Om Pakke

For at beskytte dine personlige oplysninger, garanterer vi for at sende dine produkter i en sikker tilstand.Produktet vil blive pakket med en airbag/gul boble plastik kuvert for at undgå beskadigelse under transportion.

Om Garanti

Fuld refusion, hvis varen ikke svarer til beskrivelsen eller defekt.

Om Produktet

Alle produkter er 100% helt ny, brugbar og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud.

Alle produkter er lavet af sikre materialer, uskadelige for kroppen, (Det er normalt, at du lugt svag lugt, når de første åbne, fordi produktet var i forseglet pakke i flere måneder.Bemærk rens det og tør det naturligt, lugten forsvinder hurtigt.)

Om Forsendelse

Vi vil sende ud inden for 5 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret,pubilc ferie og så videre.Hvis ordren vil ikke modtog i, erklærer tid, bedes du kontakte os.

Om Told

1: sælger er ikke ansvarlig for Fortoldning, når pakken ankommer til destinationslandet.

2 sælgeren er ikke ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifterne ,når pakken sende med express (DHL,Fedex...)

Hvad gør man, hvis opfylde produkt problem

Brug produktet i henhold til produktets manual for det første, hvis du stadig ikke kan bruge den, bedes du kontakte kundeservice i tide, skal du ikke åbne tvist i vil, mener vi, communiocation er meget bedre end konflikt.

Om Arbejdstid

På grund af tidsforskellen, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men meddelelser vil være svar inden for en arbejdsdag.vær tålmodig.

Om Feedback, Vi betragter kunderne som vores venner.Vi håber, du kan shoppe fra os med mere lykke og mindre bekymring.din støtte er vigtig for os, så glem ikke at efterlade os 5-Stjernede feedback.

Mærke Loverkiss
Seksuelt Suggestive No
ballstretcher bold båre metal
Materiale Rustfrit Stål
ball strecher cock ring bolde
Model-Nummer VENSTRESTYREDE - XH02 Cook Ring
cockring ballstretcher ball crusher
herre cockrings,sex-legetøj til mænd, ring,sex ballstretcher
Sjofelt Billede No

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse