433MHz Trådløse PIR Detektor Motion Sensor Detector Sikkerhed Tilbehør til PSTN, GSM Alarm~2pcs/masse

Ny vare

kr51.26

kr58.25

-12 %

På lager

Tags:

kamera motion detector alarm, pir sensor med relæ, 4 gsm alarm pir, pir gsm, motion sensor pir alarmet, motion pir sensor, 433mhz pir sensor, pir trådløs, bevægelsesdetektor tuya, pet-sensor

433MHz Trådløse PIR Detektor Motion Sensor Detector Sikkerhed Tilbehør

for PSTN, GSM Alarm~2pcs/masse

Funktion:

Trådløs overførsel af digitale signal

Angivelse af lavt strømniveau

Automatisk temperatur kompensation

SMT vedtaget, anti-RFI & anti-EMI

Et lavt strømforbrug, lang batterilevetid

Justerbar afsløre afstand

IC-kode : 1527 typer (ikke 2262-typer)

Teknisk Parameter:

Drift spænding: 9V Batteri

Strøm på Standby: mindre end 12uA

Alarm current: mindre end 15mA

Operating temp.: -10 til +50 grader

Installation tilstand: vægmonteret

Installations højde: ca 2m

At opdage afstand: 9-18

At opdage vinkel:110 grader

Sendefrekvens: 433MHz/315MHz

Pakke, Herunder:

2*Trådløse PIR bevægelsessensor( uden batterier )

2*Beslag

Om atenna til venstre eller højre, vil vi sende det på tilfældige,men funcation det er det samme!!

Bemærk:

Denne vare kan ikke arbejde alene, kan du med tyverialarm installation.

Forsendelse:

De fleste af gratis forsendelse tilbud hos os, vil blive sendt af Hongkong Indlæg/China Post, luftpost, og vil tage omkring 15~40 arbejdsdage, forskellige tidspunkter i forskellige lande.Hvis du ikke kan vente så lang tid du må vælge en hurtigere luftfartsselskaber som EMS/DHL/FEDEX/UPS, som normalt tager 3~10 dage.Men nogle gange er international levering er meget afhang af transportøren, virksomheden og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

Salg:

Alle varer solgt af os er Helt Nye, og der beskrives, at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.

Hvis denne vare er defekt ved modtagelse, har du 7 dage til at erstattet af en ny en fra din modtagelse af varen. (Og alle de originale elementer ubeskadiget bør være i salgbar stand, som kom).Vi tilbyder gratis reparation service inden 12 måneder efter købet.For de første 2 måneder efter købet, vil vi være en måde fragt (fra Kina til din placering).Efter 2 måneder efter købet, er du nødt til at betale på to måder forsendelses omkostninger.

Kontakt Os:

Vi er din pålidelige partner og ven til langsigtede forretninger, leverer vi produkter med en kvalitet, service og pris ration, at du kan stole på.

Hvis du er tilbageholdende med at købe fra, som sælger og komme forbi vores butik, vi oprigtigt bede dig give os en chance for at vise dig, at vores produkter og service.

Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig, som tilskynder os til at arbejde for bedre og bedre.Hvis du er tilfreds med vores arbejde, kan du efterlade os en positiv feedback.Tak skal du have.

Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem, der skete.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Mærke ll
Model-Nummer HW521-2
Batteri dc9v
farve Hvid
IC-kode 1527 typer
Frekvens 433mhz/315mhz

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse