Brugerdefineret Barber Shop, Træ-Hængende Tegn Haircuts Skæg Brugerdefinerede Frisør Business Tegn Personlig Frisør-Navn Væg Kunst, Indretning

Ny vare

kr98.10

kr122.62

-19 %

På lager

Tags:

barbershop indretning, Poner Saund, navn træ -, stor walet, brugerdefinerede tegn, brugerdefineret tegn forretning, barber shop, kort dø, frisør-mærkat, dagtilbud business tegn

Brugerdefineret Barber Shop, Træ-Hængende Tegn

Ekspert dekoratører, at et hus med nøgne vægge bliver et hjem med det samme, når du lægger på den første indrammet billede eller tegn; det øjeblik, du hænge det første stykke af indretning af hjemmet du bringe liv til dette rum.I dette afsnit vil vi ave personlig træ-tegn, som du kan bruge en skabelon, eller oprette dine egne fra bunden.

Vægt:

1.Alle ordrer første brev, vil være udnytte og resten med små bogstaver, medmindre du kontakter os for noget andet. 2.Billederne i denne oversigt er vist som eksempler.Din ordre vil blive lavet specielt til dig. 3.Glem ikke at forlade os de navne, som du vil have os til at gøre. 4.Hvis du ønsker at sikre, design, før du køber, venligst besked til eftersyn, som vi kan vise dig inden 24 timer.

3 Størrelser Til Rådighed

20*9cm 30*14cm 40*19cm Vælg den størrelse i bredde.Flere bogstaver du har mindre højde ville være.Hvis du har en masse af de breve, vi anbefaler en bredere tegn.

Top-kvalitets Materialer

Vi udfører det bedste træ-tegn, som du kan tilpasse det med de mange muligheder, vi tilbyder.Vores skilte er lavet af top kvalitets materialer, og vores gravering og udskæring, og trykteknikker er top-of-the-art.Vi udfører også forskellige størrelser og former, der passer til din smag og præferencer.

Velkommen Brugerdefineret Rækkefølge

Ønsker du dine gæster til at føle sig velkommen i dit hus?En af vores tilpasses træ-skilte på døren vil gøre det trick, som ingen andre!Det vil også være en eye-catcher.Alle vores skilte er håndværk lavet med kærlighed, tid og tålmodighed.Søger i vores katalog og vælge den træ-tegn, der vil bringe liv til dine vægge!

Materiale Træ
Stil Moderne
Model-Nummer WS-014
Form Uregelmæssig

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse