YAJIAO Bærbart, Genopladeligt Elektrisk Mælkeskummer Skum Kaffefaciliteter Håndholdte Skumfrembringer Høje Hastigheder Drink Mixer Skumning Wand til Kaffe

Ny vare

kr64.50

kr99.26

-35 %

På lager

Tags:

og digital skala, product thermomix, c1000, mixer, for redmond, mini pisk, mad mixer, og machin, lui og, kontrol dj mixer

Mælkeskummer Håndholdte, der kan Betjenes Elektrisk Skum Piskeris til Kaffe,Capresso, Latte, Cappuccino

Hvad bekvemmelighed gør YAJIAO mælkeskummer kan bringe til dig?

Behøver ikke at gå til dyre cafeer og tilbringe masser af penge på deres dyr Cafe mælkeskummer mere.Med denne mælkeskummer håndholdt , og du kan nyde det på dit hjem med masser af sjov.Kaffe, Cappuccino, Latte, varm chokolade, alle disse er på valg i listen.YAJIAO elektrisk mælkeskummer har dobbelt foråret piskeris hoved, som vil være mere kraftfuld og effektiv, når du ønsker at skumme en stor kop mælk !Vi har også udarbejdet standard piskeris hoved (enkelt-spring) i pakken for dig, at skumme en lille kop mælk.Det er en fantastisk til at lave kaffe!

BEMÆRK:

Vi har to forskellige stilarter af USB-opladning, og bruger AA-batterier (medfølger ikke), skal du vælge efter dine behov

USB-Genopladelige Model informationsdisplayet

[Ultra-Bærbare & Ekstrem Nem]

Den skumning wand er drevet af en indbygget, genopladeligt batteri, så du kan oplade hvor som helst uden besvær udskiftning af batteri.Drej tryllestav op og ned på køkkenbordet, kan du koncentrere dig på andre køkken operationer ASAP.

[DEN MEST PROFESSIONELLE MÆLKESKUMMER]

YAJIAO elektrisk mælkeskummer skabe en rig, cremet skum ligesom de professionelle baristaer.Uanset om du invitere familie eller venner, skum skum til din kaffe, eller sende som en gave til dine venner, garanterer vi vores mælkeskummer vil være den bedste producent af tyk, cremet og lækker skum.Tips: for At slippe af med splash, når du justerer hastigheden-niveau, skal du FORDYBE mælkeskummer/piskeris i væsker FØRSTE, så tryk på knappen for at tænde den.Dette tip vil fjerne spalash i 95% tilfælde.

[DEN HURTIGSTE HÅNDHOLDTE OG SKUMFREMBRINGER]

Denne mini genopladelige mælkeskummer med cover er bærbare til rejse, hjemmet og kontoret.Med double stål piskeris og super motor (to hastigheder:18,000 rpm og 21,000 rpm), denne mælkeskummer kaffe maskine, kan skum skum i så hurtigt som 12 sekunder.Udover, det kan også bruges som omrører for varmt eller koldt/strejker drikkevarer og så lille blender cocktail, milkshake, varm chokolade, suppe, eller endda som æg whisker-beater.

[DET MEST HOLDBARE OG SIKRESTE OG MÆLKESKUMMER]

Hele kroppen af YAJIAO elektrisk håndholdt mælkeskummer kaffe er fremstillet af fødevaregodkendt rustfrit stål, samt dobbelt stål piskeris.Rustfrit stål design vil også holde kaffen mælkeskummer ren.

[DET BEDSTE DESIGN TIL BRUG OG VASK]

Ved at trykke på Power/Speed Control-knappen på toppen af mælk skumfrembringer, vil det begynde at gøre mælken skummet i hastighed på 18.000 omdr. / min.Med den 2. tryk på, den hastighed, vil vende op til 21.000 omdr. / min.Det løse design, vil hjælpe dig med at vaske piskeris hurtigere og nemmere end andre designs.

Bærbare Design & Udendørs

Du kan nemt lægge den i din taske og brug den hvor du vil

Professionel og mælkeskummer & Æg:

med 16 skabeloner til at gøre alle dine favorit kaffe, keto, strejker, latte, cappuccino, varm chokolade og drikkevarer.Virker også fantastisk til at få en glat dej og blød flødeskum.Holdbar, kraftig og med nye lettere af vedhæftet fil, der varer længere end andre, hvilket gør dette til et must have for ethvert køkken eller kaffe område

AA-Batterier Modeller (ikke inkluderet) Visning af Oplysninger

ENKELT & DOBBELT FORÅRET PISKERIS HOVED

Vi leverer to typer af piskeris hoved,dobbelt foråret piskeris hoved for stor kop mælk, og den fælles FORÅRET PISKERIS HOVED for lille kop mælk

OPGRADERING ELEKTRISK STØD MOTOR KERNE

Ren kobber motor spole kan reducere varme og arbejde, tab, sørg for denne mælkeskummer arbejdslivet er dobbelt længere end normalt.Rotationshastigheden er opgraderet fra 19 000 RMP til 21 000 rpm, og den mælk skum skum bare tage 10-15 sekunder.

ONE TOUCH OPERATION

YAJIAO mælkeskummer har en fornuftig størrelse cylindriske håndtag for nem gribende.Tryk blot på den, der opererer knap på den øverste gang, det begynder at arbejde.Ingen behøver at holde knappen hele tiden.

NEM AT BRUGE

1: Installer den nødvendige batterier til mælkeskummer. 2: Hæld den varme eller kolde mælk i skumning kande.Sørg for, at du ikke udfylde det for fuld(ikke mere end halvt fuld), da mælken udvider sig, når du skum det. 3: Tryk på den store tænd / sluk-knappen mælkeskummer, og pumpen håndtaget op og ned kraftigt for omkring 10 til 15 sekunder, eller indtil den er tyk og skummende. 4: Ske, eller Hæld så meget mælk skum som du ønsker på din kaffe. 5: Fjerne piskeris hoved og vask det direkte med vand.

Genopladeligt batteri
Model-Nummer EM-14
Certificering ROHS
Funktion Beater Ejector-Knappen
Tilbehør Wire Pisk
Oprindelse KN(Oprindelse)
Effekt (W) 5w
Struktur Håndholdt
Mærke YAJIAO
Spænding (V) 6V
Boliger Rustfrit Stål
Antallet af Hastighed Indstillinger 2

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse