6x42 Børn Kikkert-Teleskop Militære Spil Legetøj Udendørs Camping Bærbare Teleskop Mini Kid Kikkert med Rem

Ny vare

kr25.57

kr28.39

-9 %

På lager

Tags:

finder rækkevidde, kikkert magt, telescop, monokulare telescop, astronomical telescope professional, barn kikkert, gso focuser telescope, remates udendørs, Monokulare, plads telescop

6x42 Børn Kikkert-Teleskop Militære Spil Legetøj Udendørs Camping Bærbare Teleskop Mini Kid Kikkert med Rem

Funktioner:

Teleskop forstørrelse er 6 gange, diameter er 42mm.Udstyret med hængende reb: det er bekvemt for børn at lege udendørs, og hænge det op omkring deres hals for at rejse.Justerbar øjet afstand radian: dobbelt cylinder design, radianer mellem de to cylinder kan justeres.Skallen er lavet af høj kvalitet materiale, der har en god hårdhed, stærk slidstyrke og modstand mod stød, og er ikke let beskadiget ved stød.Den er velegnet til børn.Kunne berige taktik for militære spil.I det spil, du kan benytte teleskopet til at se fjerne mål og berige den taktik type for militære spil.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: PP

Vægt: Ca. 120g / 4.2 oz

Størrelse: Ca. 13*11.5*5cm / 5.1*4.5*2.0 i

Valgfri Farve:Sort, Grøn Camouflage, Blå Camouflage

Pakke liste:

1 * Teleskop

1 * Rem

Du Kan få brug for dette Klik Nedenfor for at Få Rabat:

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på www.magicmoontattoo.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.magicmoontattoo.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Mærke VBESTLIFE
Type Kikkert
Model-Nummer Teleskop

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse