Multi-funktion Højdemåler, Termometer Vejr-Monitor til Klatring Camping Udendørs #35

Ny vare

kr79.03

kr105.33

-24 %

På lager

Tags:

højdemåler digital motorcykel, piezoelektriske skifte, 24v termometer, lomme termometer, skinke swr meter, berømte pung, overlevelse mini-termometer, energi-meter solar, station vejr, mut

Bullet Punkter:

1、Multi-funktion: Digital højdemåler kommer med digital barometer, vejrudsigt, tid, kalender, termometer og baggrundslys.

2、Opgraderet: anden generation af den reviderede udendørs højdemåler aflyst kompas (der oprindeligt er nem at måle med fejl, og fejlen er en smule stor), øget visning af højde.Højden er nu målt af sig selv i 2 minutter efter starten, behøver du ikke at indtaste det manuelt, og den oprindelige maskine, der blev indlæst manuelt.Det er ledsaget af historiske højde pres registreringer og kan gemme op til 256 poster.

3、Højdemåler: -700 m ~ 9000 meter (-2300 ~ 2950 fødder) måleområde (højdemåler kan bruges til den første test korrektion.). 1 meter eller 3 meter beslutning.

4、Forudsige Vejr: Starter for at forudsige vejret i de næste 12 til 24 timer, og den effektive rækkevidde er 30~50 KM.

5、Højdemåler, Barometer: Designet til udendørs brug, og det er det perfekte udstyr til en bred vifte af udendørs-aktiviteter.Kan hænges på en rygsæk, bælte for nem transport, når du trykker på en knap, til enhver tid, vil det give dig med baggrundslys.

Funktioner:

1. Multi-funktion: Digital højdemåler kommer med digital barometer, vejrudsigt, tid, kalender, termometer og baggrundslys.

2. Opgraderet: anden generation af den reviderede udendørs højdemåler aflyst kompas (der oprindeligt er nem at måle med fejl, og fejlen er en smule stor), øget visning af højde.Højden er nu målt af sig selv i 2 minutter efter starten, behøver du ikke at indtaste det manuelt, og den oprindelige maskine, der blev indlæst manuelt.Det er ledsaget af historiske højde pres registreringer og kan gemme op til 256 poster.

3. Højdemåler: -700 m ~ 9000 meter (-2300 ~ 2950 fødder) måleområde (højdemåler kan bruges til den første test korrektion.). 1 meter eller 3 meter beslutning.

4. Forudsige Vejr: Starter for at forudsige vejret i de næste 12 til 24 timer, og den effektive rækkevidde er 30~50 KM.

5. Højdemåler Barometer: Designet til udendørs brug, og det er det perfekte udstyr til en bred vifte af udendørs-aktiviteter.Kan hænges på en rygsæk, bælte for nem transport, når du trykker på en knap, til enhver tid, vil det give dig med baggrundslys.

Parametre:

Produkt Navn: Højdemåler, Barometer

Materiale: ABS

Historiske højde rekord: 256pcs rekord

Termometer: C / Grader Fahrenheit-format

Ur: 12-timers-eller i 24-timers format

Kalender, baggrundslys

Strømbesparende design: Start automatisk højde måling

Produkt størrelse: 9*5*2cm/3.54*1.97*0.79 i

Vægt: ca 100g

Batteri: indbygget knap batteri

Indpakning: Blister-kort

Features: Multi-funktion

Liste:

Bjergbestigning højdemåler*1(medfølger ikke batteri)

Betjeningsvejledning*1

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke VAHIGCY
Type 1 Termometer
Certificering CE
Type udendørs termometer
Model-Nummer Højdemåler
Type 2 Digital Termometer

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse