1 Par Silikone Retter rengøring Handske Køkken Vask, Rengøring Bil Pet skrubbe handsker med rensebørste Mad, Vaske Handske

Ny vare

kr53.77

kr88.11

-38 %

På lager

Tags:

køkken orgel, pet produkt, klud hund, køkken storag, Kat, kat outfit, køkken rack, klud pet, dog, køkken værktøj

1 Par Silikone Retter rengøring Handske Køkken Vask, Rengøring Bil Pet skrubbe handsker med rensebørste Mad, Vaske Handske

Pakning størrelse: et par handsker

PRECATIONS:

1. Varm tip: størrelse måling fejl manuel 0-2 cm.

2. Forstå venligst, at på grund af lys-bestråling eller computerskærm forskel, så jeg kan ikke garantere, fotos og faktiske farve er 100% den samme.

gratis

1. Udfyld præcis levering-adresse og kontakte måde, hvis det er forårsaget af køber, til at fylde en fejl ikke lukker ankomsten af varer, ansvar, skal afholdes af køber, hvis du er en russisk køber, bedes du venligst udfylde Fulde Navn Modtageren til højre (tre stykker).til din ordre, før du når du afgiver ordren, ellers ikke kurerer vil returnere pakken.og vi vil ikke acceptere nogen tilbagebetaling for, for uden fulde navn.

2. For levering af din pakke hurtigt og præcist, lad os venligst telefonnummer, når du betaler, værdsat!

3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig de mest pålidelige og billig måde for transport.men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Mail, Virksomhed og lokale told / afgifter.hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Mange tak for din forståelse.

Feedback

1. Vores mål er at sørge for, at du er en tilfreds kunde og en behagelig køb hos os.

2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.tag et minut til at forlade os positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse problemer.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Specielle Værktøjer
Model-Nummer cfgj0019
Specielle Værktøjer Type Skrubbe Handsker
Certificering SGS
Materiale Silikone
Størrelse 35*15cm
Funktion Lager
Mærke ØNSKELIGT

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse