5 Farver Cykling Cykel hovedbøjle Cap cykelhjelm Bære Cykling Udstyr Hat Flerfarvet Gratis Størrelsen I Flere Farver

Ny vare

kr23.61

kr33.23

-28 %

På lager

Tags:

1 cykel cap, cap hjelm, barsel bluser og toppe til gravide, hat kvinder, bicycl, cykel tilbehør, generelt, cubrebotas ciclismo, roret poc, cap kvinde, hjelm til motorcycl

Materiale: 100% polyester mesh klud

Teknologi: 3D-kunsten, som passer bedre til hovedet

Funktion: svedtransporterende, støvtæt, solcreme, antibakterielle, anti-50+ UV

Mønster: originale italienske blæk digital heat transfer

Hoved omkreds størrelse: omkring 50-60 CM / 19.69-23.62 i

Produkt Features:

Forhindrer sved i at løbe ind i dine øjne under intens motion, som gør dig utilpas.

Det kan bruges med en hjelm til at tømme hovedet svede mere hurtigt.

Produkt:

1 * Cykel-cap

Reklamationsret og Garanti:

1. Vende tilbage accepteres, hvis det er problem med kvaliteten, eller forkert vare sendt, betaler vi alle omkostninger.Hvis det ikke er problem med kvaliteten, er kunden ansvarlig for alle omkostninger, herunder skibsfart omkostninger, vi har betalt.Vend venligst tilbage inden for 7 dage efter modtagelsen.

Obs: Vær venlig at holde de elementer i de oprindelige betingelser, og tage billeder af den defekte del, så kontakt os, før du sender den tilbage.

Størrelse eller Pasform Spørgsmål:

1. Størrelsen er illustreret med konkrete målinger og er af Kina Stå, kan du tjekke, før du placerer ordre, kan DU VÆLGE STØRRELSE i HENHOLD TIL DETALJEREDE MÅLINGER, IKKE BARE 'STØRRELSE', Vores størrelse kan ikke det samme som dit standard.

Shipping Metoder:

1. Forsendelse inden for 1-5 dage undtagen helligdage.

2. Det tager normalt omkring 15-28 dage (ved Registreret Luftpost), 5-7 arbejdsdage (ved Express Shipping), til de fleste lande, og kan være længere på grund af strenge toldkontrol

3. Ifølge vores erfaringer, told kan blive opkrævet på din side, bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer osv.der kan opstå under passerer gennem toldkontrol i destinationslandet

4. Excemption klausul: sælgeren skal ikke holdes ansvarlig for manglende levering eller forsinkelse i levering af rækkefølgen af naturkatastrofer, krig eller andre årsager, i Kraft Majear.

Feedback:

1. Din tilfredshed er det mest værdifulde ting vi er ude efter, hvis noget uventet sker, er vi altid klar til at servicere dig og løse det med de fleste fornuftige løsninger.

2. Du er også meget velkommen til at kontakte os når som helst, alle mails vil blive besvaret indenfor 24 timer, så vil vi gøre vores bedste for at bringe dig en glad shopping expericence med os.

Head circumference size Omkring 50-60 CM / 19.69-23.62 i
Oprindelse KN(Oprindelse)
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Mønster Type stribet
Model-Nummer Cykel-Cap
Køn MÆND
Materiale Polyester
Mærke RIDECYLE

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse