Unge Grå Jogging Tights Mode Dame Sport Leggings Med Høj Talje Problemfri Yoga Bukser Sexet Bum Lift Fitness Wear

Ny vare

kr41.88

På lager

Tags:

sport buksedragt kvinder stramme, lang sport tights kvinder, jog, z sport tights kvinder, sæt sport kvinder, kører pad mænd, professionel løbetights til mænd, korte kvinder sport stramme, fitness wear kvinder, grå sweatpant

Funktioner: 100% nye og gode kvalitet, er Det temmelig behagelig Farve: Som Billeder, Materiale: Polyester Størrelse: S,M, L Pakken indeholder: 1 x Sport Leggings Bemærk:

1. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

2. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.

Tak for gennemsyn til slutningen !

1.Hvis du ikke kan finde den stil eller farve du ønsker, kan du kontakte os straks, og vi vil løse dine problemer først.

2.vi leverer engros produkter, hvis du har brug for engroshandel, bedes du kontakte vores kundeservice.

3.Som din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil også gøre det samme for dig, ASAP.Tak!

4.Tøv ikke med at kontakte os, før du forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem, og opfylder dine behov.

Efter salget Politik: 1 - Hvis størrelsen ikke passer: du kan returnere varen til os for en gratis udskiftning, men køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping cost er et 2 - Hvis der modtager en mangelfuld vare: kan du tage et billede af det emne, hvor stedet har fejl, og sende til os, vi vil kontrollere, om det er en kvalitet problem, og så vil vi sende dig et andet stykke gratis, hvis det ikke har kvaliteten problemet. 3-Vi tilbyder 100% Tilfredsstillelse Garanti for, at alle vores kunder.

4-Vi er IKKE ansvarlig for tab og skader under returforsendelse.

1. Vi vil gøre vores bedste for at give dig en god service.Vi håber, at de varer, der ankommer rettidigt og præcist.

2. vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. 3. Du bedes kontakte os, før at anfægte eller efterlader nogen negativ eller fysisk feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse ethvert problem.

4.På grund af den vinkel, og det lys, den virkelige objekt, der kan være lidt forskellige fra det billede.Tak for din forståelse!

Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Item Længde 92CM
D Grøn Leggings
Køn KVINDER
Mærke HappyFlute
E legging udstyr
Materiale Spandex
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type Udskriv
C Camo Yoga Bukser
Sport Type Kører
B tights til gymnastik for kvinder
Element Type STRAMME
A kvinders leggings

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse