56Pcs Mini Cement Brandhærgede Plast Mursten Bygge Din Egen Lille Væg Mini Røde Mursten Pædagogisk Legetøj til Børn byggesten

Ny vare

kr27.84

kr43.53

-36 %

På lager

Tags:

blok headz, miniature lego star wars figurer, lego micro, bygge kid, mini nøglering, bygge fort, buildmoc, lego del, miniature murstensbygning, lego sembo

NYE 32Pcs Mini Cement Brandhærgede Mursten Bygge Din Egen Lille Væg Mini Røde Mursten

Ikke inkluderet Skuffe

Beskrivelse:

Mini slagger blokke leveres i et sæt af 32 mursten, og selv komme oven på en lille træ-paller, hvor klodser er stablet op og klar til at gå ligesom du ville finde i den virkelige verden!

Mini-klodser er lavet af en Resin-blanding (med rød farve for røde mursten mursten er perfekt til et skrivebord legetøj, sjovt at stable legetøj, eller en måde at opbygge en mini væggen, plantageejer, pen indehaveren, nøgle-kæde, og meget mere.

Bare at bygge vægge, vil du højst sandsynligt nyde disse små mursten, der lader dig opbygge din helt egen miniature wall.

Størrelse:3.3x1.7x1.7cm

Den lille sten kommer i enten grå eller røde farver at vælge imellem, og du vil også nødt til at få en lille beholder med mørtel, så du nemt kan holde murstenene sammen til at få din væg i gang.

Også, de røde mursten er 1:6 omfanget af den faktiske røde mursten, og de grå sten er 1:12 skala størrelsen af en egentlig slagger blok.

Farve:Rød,Grå

Når du er færdig med mursten og samlet din mini væggen, kan du bruge den lille træ-paller, at stenene kom som en coaster, eller bare en sjov lille stykke af indretning omkring dit hus.

Ingen af stenene kommer med en container af mørtel

Pakken Indeholder:

24pcs eller 32 stk. eller 56pcs Mini Mursten

Certificering 3C
Køn Unisex
Model-Nummer Mini Røde Mursten
Aldersgruppe > 3 år
Type BLOKKE
Type Nummer Mini Røde Mursten
Materiale Plast
Stregkode Ja
Mærke MUQGEW
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stregkode nummer Mini Røde Mursten
Advarsel No
3C Type

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse