Black Solid Munden Bolden Dobbelt Rem Design Par Medfølgende Flirte Mundtlig Gag Legetøj, BDSM Trældom Begrænsninger

Ny vare

kr46.54

kr48.99

-5 %

På lager

Tags:

man bdsm, ball gag munden, grå mouth gag, bdsm latex dragt, bdsm, bar sex, modal undertøj, bdsm trældom trusser, gag, gag i munden

20348799134444493 Vibrator US $ 13.98 /stk US $ 5.50 /stk DKK 29.80 /stk DKK 14.88 /stk DKK 14.90 /stk DKK 4.90 /stk US $ 22.50 /stk US $ 13.80 /stk

Materiale:PU Læder&Silikone

Produkt Beskrivelse:Giv dine legesager nogle one-on-one tid med en åndbar kugle gag, der sætter dem ansigt-til-ansigt!Denne dobbelte mouth gag er tæt sensuel, med kun en bold til din underdanig til at dele.Dobbelt rem design ombrydes omkring begge deres ansigter til at justere og spænde på napes af deres halse.Læder-stropper som er holdbare, luksuriøst og komfortabelt, så din BDSM scener kan udføres perfekt!

Diameter:5.0 CM

Vores Service

I vores butik, som vores værdsatte kunder, hvis du er utilfreds, vi er utilfredse.Det er virkelig bare så simpelt!Vi ønsker, at du skal være helt sikker på hver ordre, du har afgivet.

Privatlivets Fred Er Garanteret

Dit privatliv er af allerstørste betydning, og med vores diskret emballage kan du handle trygt.Med helt almindelig emballage, den eneste person, der bliver ophidset af at din levering er du.

Levering Til Tiden

Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret levere tid

Længere Beskyttelse

15 dage mere beskyttelse efter for færdiggørelse

Ekstra Afkast

Vende tilbage ethvert produkt, er det kun dem, der er i perfekt stand

Garanteret Kvalitet

Garanteret Kvalitet eller Fuld refundering.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, venligst forlade os positiv feedback, og et 5 stjernet anmeldelse!

hvis du er utilfreds med vores service eller eventuelle problemer, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil løse problemet med det samme.

48 Timer, Hurtig Forsendelse

vi garanterer, at skibet ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betaling(undtagen helligdage)

Hvis der er nogen uventet situation (for eksempel, hvis ordren ikke kan skibet ud inden for 48 timer) vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt, og følg tæt op til skibet du for hurtigt.

vi leverer til hele verden af EMS, DHL, UPS, E-Pakke, Kina Post, luftpost, Singapore Post og så videre.

vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service, men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe din til at spore det og give dig en tilfreds svar.

Service Guider

Er der nogen form for rabat for pladskrævende ordre?

Ja, vi kan give engros pris og hurtigere forsendelse metode for pladskrævende for, hvis du er en grossist kontakt os ved at Trademanager eller e-mail, vil vi svare dig inden for 24 timer(undtagen helligdage)

Vil du støtte drop shipping?

Ja, vi støtter drop shipping, du forlader os modtagerens navn, adresse og telefonnummer på www.magicmoontattoo.dk, når du bestiller, så vil vi sende pakken i henhold til den adresse, du har tilbage.

Seksuelt Suggestive No
Sjofelt Billede No
Element Type Voksen Spil
Mærke NoEnName_Null

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse