Professionel bølgeblik Hår, Bløde Hår Styler Bølge Bølgepap Crimper Bølger for Lady Glatning af Hår Styling Strygejern Værktøj

Ny vare

kr88.47

kr145.00

-38 %

På lager

Tags:

ghd hår jern uk, hair curler, ghd, stretchi, n fladjern kam, 1 tomme, crimper hår, hair style værktøj, crimper til krøller, lokker mini strygejern

Funktioner:

5-trins temperaturregulering

kan bruges på alle typer og teksturer af hår.Simpel on-off switch for nem betjening.

Lang levetid og stabil ydelse.

Ultra slim, non-slip og let at holde design.

Letvægts.

Spænding: AC 100-240V

Stik:EU stik

Nominel effekt: 45W

Nominel Frekvens: 50Hz

temperatur kontrol:140,160,180,200,220

Bemærk: Vi har ikke farverig æske,vil vi bruge bubble taske til at pakke dem.

Om de stik:

Hvis du køber elektriske apparater, vores butik vil give en passende power converter gratis, i henhold til de produkter du har købt og stikkontakten standard i dit land.Hvis du har brug for andre power converters, kan du efterlade os en besked og skrive noter på navnet på konverteren, og vi vil gøre alt forsendelse gratis.

Om Tilbehør:

1. På grund af luftfart begrænsninger,batteri-og smøremidler er ikke inkluderet i varer, der er afsendt fra Kina.

2. "Med" og "Uden boks" er ægte produkter, uden at kasserne er pakket i sikkerhed boble poser, og produkter med kasser er pakket i originale æsker.

Om Betaling:

1. Når du køber på www.magicmoontattoo.dk, dine betalinger er beskyttet af Escrow.Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.Track din ordre på ethvert tidspunkt af levere online og føle sig sikker på, at betalingen vil først blive frigivet til leverandøren efter du har bekræftet modtagelsen af din ordre.Med Escrow, dine kreditkort oplysninger er aldrig udsat for.

2. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte købers kunde-service ved at åbne dette link, ( https://helppage.www.magicmoontattoo.dk/buyercenter/index.htm ).

Om Forsendelse:

1. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for, herunder forsendelse gratis.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelse på grund af forskel i told clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Hvis du har brug for at modtage pakken så hurtigt som muligt, bedes du vælge det Firma som 'www.magicmoontattoo.dk Standard Shipping", og at logistik hastighed er meget hurtigt.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!Hvis du ikke modtager din vare på tid, kan du bede os om at udvide de varer, der modtager tid.

Returnering/ Refusion:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 60 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Garanti:

Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.I tilfælde af at varen er defekt, bedes du underrette os senest 30 dage efter modtagelsen, vil vi erstatte med en ny.Ingen Restitutioner, der tilbydes.Købere er nødt til at betale retur omkostningerne, og vi vil betale prisen for at sende beskeden.

Om Feedback:

1. Vi takker for din virksomhed, i høj grad.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade os en Positiv feedback og 5 Stjerner rating.Din anerkendelse vil gøre os mere trygge ved at udvikle vores forretning og tjene dig bedre.

2. Hvis du ikke er tilfreds med, af en eller anden grund, er du velkommen til at kontakte os, at kommunikation er meget mere effektivt end at åbne en tvist.Vores kundeservice og teknisk support vil gøre vores bedste for at tilbyde dig en tilfreds løsning.

Om Kundeservice:

Hvis du har spørgsmål, Bedes du kontakte os via TradeManager besked eller vores kundeservice på e-mail.E-mails vil blive besvaret af vore kunde-services officerer Mon.Du kan forvente at modtage et svar på din forespørgsel inden for 24 timer. (Undtagen Weekender og helligdage

Model-Nummer SH-LN-889W
Dimensioner Af Varme Plade 60x15mm
Magt 25W-39W
Spænding 100-240v (Dual voltage)
Strømkilde elektrisk
Netledningen Halen Samling Tilstand 360° Roterbar
Temperatur Controller Digital
Gælder hår Tør
Termostat Justering Segmenter Andre
Optimal styling Mindre end 1 min.
Materiale af den termiske plade/bar Anodiseret Aluminium
Certificering CCC
Råvare Kvaliteten Certificering GS
Min. temperatur 160 °C
Diameter af termisk dirigent Mindre than15 mm
Materiale plast
Levetid af de termiske plade/bar Mere end 50.000 gange
Mærke TOHUAN
Max. temperatur 220 °C

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse