Fire-vejs Vende Ventil Køle-Service Vedligeholdelse Aircondition Tilbehør

Ny vare

kr80.87

kr132.62

-39 %

På lager

Tags:

kølemidlet r134a, 720 luft, e430, valv, retactable klimaanlægget, Ds18b20 Temperatur Probe, aircondition split-enhed, 220v 36w søm, R134a, ro ventil

Funktioner: Pålidelig drift under lavt tryk forskel, og det har lavt trykfald og intern lækage.Elektromagnetisk spole er lavet af termisk plastik, vand modstand, lynnedslag modstand og fremragende isolering ydeevne.Mere energi-besparelse, lav temperatur stige, lavt støjniveau og god anti-vibrations-performance.Fremragende tætning ydeevne, høj energi-effektivitet, lav vægt, god vibration modstand og miljøbeskyttelse.Det bruges i en varmepumpe type systemer som central enhed og rum klimaanlæg til at konvertere køleanlæg og varme system ved at skifte strømmen vej af kølemiddel.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Kobber

Anvendelse: Fra 1 til 120 ton af køle -, en bred vifte af brug

Gældende Kølemiddel: R22, R407C, R404A, R410A, osv.

Relevant Medium temperatur: -30℃~+120℃

Gældende Omgivende Temperatur: -25℃~+70℃

Relativ luftfugtighed: 95% RH eller mindre

Certificering: UL, VDE, PED

Type: 1P, 1.5 P-2P (valgfrit)

Pakke liste:

1 * Aircondition Fire-vejs Ventil

Bemærk:

1. Før udskiftning af fire-vejs-ventil, skal du bruge en plastik stik til at blokere de fire dyser for at forhindre urenheder i at trænge ind fire-vejs ventil.Før svejsning, kontrollere placeringen af de fire-vejs ventil skyder inde i de vigtigste ventilhuset af fire-vejs ventil, som skal være på venstre, når normal.Hvis i midten eller til højre, tryk på ventilhuset, og banke skyderen til venstre.

2. Spolen af de prioriterede ventilen skal fjernes, før desoldering de fire-vejs ventil for at undgå at brænde spole under svejsningen.

3. Før desoldering de fire-vejs ventil, fire-vejs ventil skal være indpakket med en fugtig klud, og den fire-vejs ventil montering skal være svejste.Vær opmærksom på retningen af flamme ved svejsning, og tillader ikke, flamme til at opvarme ventilhuset.

4. Fordyb de fire-vejs ventil montering i vand til udskiftning.For at kontrollere den relative vinkel mellem de fire-vejs ventil montering linjer, en metode til at fjerne og derefter svejsning kan man blive taget.

5. Når du installerer fire-vejs ventil montering, de fire-vejs ventil skal være indpakket med en fugtig klud, og den retning, svejsning flamme skal bemærkes, og flammen bør ikke opvarmes mod ventilhuset.

6. Når du udskifter den fire-vejs ventil, for at sikre svejsning kvaliteten af det kobber-rør, sølv-med-lodning filler metal skal bruges så meget som muligt.Hvis der ikke er en sølv-med-lodning filler metal, kobber-fosfor lodning filler metal og fluxing agent kan bruges til svejsning.

7. Hvis det er muligt, nitrogen påfyldning beskyttelse bør tages under svejsning til at reducere dannelsen af nitrogenoxid hud.Efter svejsningen er færdig, oxid hud inde i fire-vejs ventil er renset med kvælstof.Når køling, forsigtighed bør tages for at undgå fugt.

Anvendelse Hjem
Mærke VGEBY
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering CE

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse