Fashion Kvinder Rygsæk Rejse Lille Mini PU Læder Packback 2019 Nye Piger Dame Lynlås Solid Lynlås Lille Skole Taske

Ny vare

kr25.51

kr28.33

-9 %

På lager

Tags:

indstillinger indstillinger kvinder, rygsæk kvindelige store, packback kvinder, rygsæk m, rummelig rygsæk, mini rygsæk, indstillinger indstillinger, afro taske, packpack, sort pige indstillinger indstillinger

2019 Nyeste Mode Tasker !!!Helt NY med Høj kvalitet

Ny Mode

Main Farve: Som på Billedet Materiale: PU læder STØRRELSE: 19*18*10cm Pose kapacitet: det kan holde lang tegnebog, stor skærm, mobiltelefon, iPad, kosmetik, oplader, paraply og så videre.Det er en mellemstor taske, så det er absolut ikke et problem at komme rundt på daglig basis, og gøre dine artikler nemt få adgang til.

Pakken indeholdt: 1 x Mode rygsæk

Der er 2-3% forskel i henhold til manuel måling.

check venligst måling diagram omhyggeligt, før du køber varen.

1 inch = 2.54 cm

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.Uddrag:

Internationale Købere Bemærk Venligst:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Shipping Adresse

Vi vil KUN sende elementet til din Paypal Bekræftet Adresse, så sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber varen.

Køber skal skibet til en anden adresse (ikke Paypal bekræftet adresse), bør kontakte, før du køber varen.

Vi har ingen varetager for shipping adresse, der er opgivet forkert.

Forsendelse / Levering Tid

Vi forsøger vores bedste for at skibet ud samme dag for betaling ryddet før 5.00 PM (Pacific Time) ,

ellers vil vi skibet på hverdage.

Ordre på weekend eller ferie, vil først blive leveret mandag eller arbejdsdag.

Vi bruger USPS med Levering Bekræftelse.Stor ordre sendes via Priority mail (med tracking) automatisk og uden ekstra forsendelsesomkostninger.

Nedenfor vises den omtrentlige leveringstid til forskellige lande (bare anslået, ikke garanteret): 5-10 arbejdsdage til køber i USA.

Vi accepterer kun PayPal betaling.Sørg for at du har en gyldig/bekræftet PayPal-konto, før budgivning

Alle PayPal-Betalinger skal være Bekræftet (Shipping og faktureringsadresse skal stemme overens)Betaling skal ske inden 7 dage fra datoen for auktionen slutter

En manglende betaling, vil striden blive automaticcally åbnes, hvis fuld betaling ikke er modtaget efter 14 dage med auktion.

Tilbage er accepteret inden for 14 dage efter købers modtagelse af varen. (Ekskl konstruerede damagement eller misusage).100% pengene-tilbage-Garanteret!

Alle produkt vil blive testet i 100% før levering.Hvis varen er defekt ved behandling af porto,Køber har op til 14 dage fra datoen for modtagelsen af

udveksling af en ny.Alle forsendelsesomkostninger for returnerede produkter, som skal betales af køberen,Bedes du kontakte os for afsenderadressen

Vi forlod positiv feedback til dig efter modtagelse af betaling.Din feedback er meget vigtig for os, positiv feedback og 5 Score DSR er meget værdsat.

Lad os venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback eller 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister om Paypal og Ebay, bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

Hvis der er nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål" ,forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails, som soo n som muligt, på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Lad 1-2 arbejdsdage for os at følge.

i000000

Den 17-Dec-18, 03:28:14 GMT, sælger tilføjet følgende oplysninger:

oprindelsessted Kina (Hovedlandet)
Lining Materiale Polyester
Element Type Rygsække
Mærke NoEnName_Null
Technics Jacquard
Dekoration INGEN
Mønster Type Solid
Rygsække Type Ydre Ramme
Vigtigste Materiale PU
Model-Nummer Fashion Kvinder Girl Rygsæk
Lukning Type lynlås
Håndtag/Rem Type Bløde Håndtag
Køn KVINDER
Stil Mode

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse