WEST CYKLING Cykling Cykel Baggrundslys Computer 20 Funktioner MTB Cykel Speedometer Kilometertæller Kablede Trådløs Cykel Computer Stopur

Ny vare

kr70.57

kr138.32

-48 %

På lager

Tags:

el-scooter speedometer controller, speedometer wireless, mtb power meter cykling, speedometer cykel lysdioder, magnet til cykel computer wireless, computer cyklus wireless, mini gps kilometertæller, cubrebotas ciclismo, cykel tilbehør trådløse hastighedsmåler (speedometer), cykel km time

WEST CYKLING Cykling Cykel Baggrundslys Computer 20 Funktioner MTB Cykel Speedometer Kilometertæller Kablede Trådløs Cykel Computer Stopur

instruktioner:

Denne computer cykel har 2 typer.kablet og trådløst.Bemærk garanti den type, du ønsker, og vælge korrekt, før man giver en ordre.Tak!

1 , om baggrundsbelysning: under 17: 00-7: 00, vil skærmen være tændt i 4 sekunder, når du trykker på en tast, men hvis du ønsker, at skærmen altid på, tryk på begge medier og højre-knappen i 1 sekund for at holde den altid tændt skærm.Tryk på den midterste og højre-knappen i 1 sekund for at annullere det. 2 , om rengøring af værdi: tryk på den højre tast for at komme til DST PAT TM-tilstand.i denne tilstand, skal du trykke på den midterste knap for at kontrollere fedt-og kalorie værdi.

Tryk på den venstre knap i 3 sekunder, DST TM AVS MXS FEDTSTOFFER og kalorier kommer til '0'. 3 , afstanden mellem cykel computer og den magnetiske hoved skal være inden for 60 cm.Afstanden mellem den trådløse launcher og themagnetic hoved er cirka 1,5 mm (det nærmeste, den mest følsomme) 1. Anvendes om to typer af dæk spec

2. Memory-funktion

3. Hastighed tendensen

4. SPD Aktuelle Hastighed

5. ODO Kilometertæller

6. DST Unik rejse afstand

7. MXS Maksimale hastighed

8. AVS gennemsnitlige hastighed

9. TM Tid til at ride

10. CLK (12h | 24 h) \ Clock

11. CAL Kalorier Niveau

12. FEDT forbrænde fedt measureement

13. TEM Temperatur

14. SW Tid (sekunder ur)

15. indikation af lav effekt

16. vedligeholdelse og minder

17. kan tilpasses til KM \ t eller M \ hr

18. CYKEL SÆT HJUL (0mm-99999mm)

19. Kilometerstand Standard indstilling

20. Auto er \ off

købers meddelelse afstanden mellem den trådløse launcher og themagnetic hoved er cirka 1,5 mm (det nærmeste, den mest følsomme)

afstanden mellem cykel computer og den magnetiske hoved bør være inden for 60 cm

Installation af batteri

tag batteridækslet af, og læg et stykke CR2032 batteri i sagen.Bemærk: Positive pol (+) skal være sat op.derefter dække batteridækslet af, og skru det på.

sensor og Magnet montering

monter sensoren på forgaflen af cyklen, og den Magnet, der er monteret på stål wire på samme side af hjulet.sensoren kan være underlagte med back-up-plade og bruge remmen til at løse på forgaffel.det skal være installeret 60 cm væk fra computeren.justere placeringen af Sensoren og Sammenlignende Magnet.flyet skal stå ansigt til ansigt med den spole, hold plads til at være 1,5 mm.magnet kan ikke indstilles til midten af ansigt-til-ansigt-sensor, det er bedst med hoved eller hale i sensoren.

Piedestal af Installation

i emballage tilbehør, der har en rem, der kan bruges til at løse Sædet på styret, så godt vi kan bruge den til back-up plade til at ordne det.

Installation Af Computeren

skub computeren langs slide, stand-knappen fix computeren, og hold den nede.fjernelse kun har behov for at trække den ud i den modsatte retning langs sliske.check installationen: Drej det forreste hjul til at køre, se på skærmen for at bekræfte, om signalet er opnået.hvis det er noget signal, eller den reaktion er ikke følsomme, skal du justere den relative placering af Sensoren og Magneten lidt.

KM / h / ( M / t ) vælg

tryk på den højre knap for at vælge KM / t eller M / hr-funktion.

tryk på den midterste knap for at bekræfte.

derefter indtaste Omkredsen Setup-tilstand.

Omkreds på hjulet til Indstilling

skærmen viser 2060, vælg cyklus af din nøjagtige bevægelse i henhold til følgende liste.tryk på den højre knap for at ændre flash-nummer, og tryk derefter på knappen i midten for at bekræfte det.Sæt nummer fra venstre til højre for nummeret.det går fra 0 mm til 9999mm.så det kommer til indstilling af cyklen "II", viser skærmen 1860. den samme indstilling som cykel "jeg".

tryk på den midterste knap for at angive indstillingen for vægt-tilstand.

indstillingen for vægt

tryk på den højre knap for at ændre Kg K til Pund L.

tryk på den midterste knap for at bekræfte.

Vægt standardværdien er 065 kg, skal du trykke på den højre knap for at ændre nummeret, skal du trykke på den midterste knap for at bekræfte.

tryk på central tasten for at få adgang til Vedligeholdelse Vedligeholdelse mode.

vedligeholdelse advarsel

vedligeholdelse standard værdi er: 0200, skal du trykke på den rigtige tast ændre nummeret, skal du trykke på den midterste knap for at bekræfte.

så, det handler om at sætte "II" Cykel Påmindelse om Vedligeholdelse.standardværdien er 0800. den samme indstilling som "jeg" cykel.

funktion: når den værdi, der svarer til afstanden vedligeholdelse indstilling af værdi, ikon-tasten vil være beat på skærmen, skal du trykke på den midterste knap i 6 sekunder for at annullere det.

Cykel Computer Farver Sort, rød , Blå, Sort , Grøn sort
Wired Cykel Computer Trådløs Cykel Computer
Cykel Speedometer Trådløs Cykel Computer
Mærke West Cykling
Cykling Speedometer Cykel Stopur
Cykel Computer Jersey af Oprindelse Yiwu, Kina(Hovedlandet)
Cykel Computer Til At Fungere 20 Funktion , kan Du se detaljer
Model-Nummer YP0702022
Cykel Computer-pakke type 2 blå pakning er forbundet stopur
Cykel Computer-pakke type 1 Gul pakning er trådløs stopur
Cykling Computer 20 funktioner
Stopur og Tilbehør Stopur Vandtæt

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse